Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Προστατέψτε φυσικά τις αρθρώσεις σας

Η Forever προτείνει μια μοναδική σειρά φροντίδας των αρθρώσεων για κάθε ηλικία . Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 65 ετών,καθώς επίσης οι παχύσαρκοι,οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα,εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις . Οι αρθρώσεις μας αποτελούνται απο κινητά μέρη τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές .Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει την φθορά των αρθρώσεων με δύο τρόπους :με την ύπαρξη ενός "λιπαντικού" μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικόυ (ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος).Ο χρόνος,η βαριά εργασία,η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή,μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει ένα ή περισσότερα συμπτώματα. 
Συμπτώματα αρθρικής φθοράς

Πόνος συνεχής ή κατά περιόδους.Ευαισθησία με μία μόνο ή περισσότερες αρθρώσεις. Αργότερα μια άλλη άρθρωση,ανεξάρτητη και σε απόσταση απο την πρώτη μπορεί να εμφανίσει πόνο.
  • Δυσκαμψία και συσχέρεια στη φυσιολογική κινητικότητα της άρθρωσης.
  • Διόγκωση (πρήξιμο) της άρθρωσης ή οίδημα και στις περιοχής γύρω απο αυτήν.
  • Εύκολη κόπωση,γενική και απροσδιόριστη
  • Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης πχ άνοδος σκάλας,άνοιγμα βάζου.
Φυσικά συστατικά όπως η Θεϊκή Γλυκοζαμίνη , Θεϊκή Χονδροϊτίνη , ΜSM , Αλόη Βέρα , Υαλουρονικό Οξύ και Ω3 λιπαίνουν τις αρθρώσεις , αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.
Ας γνωρίσουμε τι είναι το καθένα απο αυτά τα φυσικά συστατικά.
Θεϊκή Γλυκοζαμίνη: Η θεϊκή γλυκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό . Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων , αλλά και τη διαδικασία της επιδιόρθωσης τους.
Θεϊκή Χονδροϊτίνη: Η χονδροϊτίνη όπως και η γλυκοζαμίνη παράγεται στον οργανισμό μας , σε μικρές ποσότητες . Είναι μέρος μιάς πρωτεϊνης που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους . Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό το οποίο απορροφά κραδασμούς και μειώνει την πίεση στον χόνδρο.
MSM: Το θείο είναι το τέταρτο σε αφθονία μεταλλικό στοιχείο στον οργανισμό μας , το οποίο είναι σημαντικό στην ανάπλαση των ιστών και έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Υαλουρονικό Οξύ: Γνωστό για τις ενυδατικές τους ιδιότητες , το Υαλουρονικό Οξύ προάγει την ενυδάτωση και την ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της άρθρωσης . Επίσης αναζωογονεί και αποκαθιστά το αρθρικό υγρό.
Ω3: Τα Ω3 είναι βρώσιμα πολυακόριστα λιπαρά οξέα , που βρίσκονται στο σολομό και σε άλλα θαλασσινά . Είναι γνωστά για την αντιφλεγμονώδη δράση τους . Συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων υτιούς χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και βοηθούν στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.
Aloe Vera : H Aloe Vera περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό 75 θρεπτικών συστατικών και 200 άλλων ενώσεων συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων , 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών . Η συνδυασμένη δράση και ισορροπία τους παράγει ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα απο ότι θα αναμενόταν απο κάθε στοιχείο ξεχωριστά . Επιπλέον , παρέχει σε κάθε οργανισμό αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη.
Η FOREVER προτείνει:μια μοναδική σειρά φροντίδας των αρθρώσεων για κάθε ηλικία


Χυμός Forever Freedom
-100% σταθεροποιημένη Αλόη Βέρα
-Θεϊκή Γλυκοζαμίνη
-Θεϊκή Χονδροϊτίνη
-MSM
-Βιταμίνη C
 1 Λίτρο





Forever Active HA
Περιέχει :

-Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού μοριακού βάρους
-Κουρκουμά
-Έλαιο Τζίντζερ
60 κάψουλες


Forever Arctic Sea Super Ω3

 Περιέχει :
-Λιπαρά οξέα Ω3
-Λιπαρά οξέα Ω9

 60 κάψουλες




Aloe MSM Gel
Περιέχει:
  • 100% σταθεροποιημένη Αλόη Βέρα              
  • Μεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο(ΜΣΜ)
 Ζελέ εξωτερικής χρήσης 118 ml


Επικοινωνήστε μαζί μας και λύστε όλες τις απορίες σας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης birginian@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6981065824 Ή ΚΑΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Ζητήστε πληροφορίες για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή

*Τα προϊόντα δεν προορίζονται για να διαγνώσουν , κατευνάσουν , θεραπεύσουν ή αποτρέψουν μια συγκεκριμένη ασθένεια ή κατηγορία  ασθενειών . Θα πρέπει να συμβολεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επισκέπτες απο 1/02/2010 free counters